ALAPLI HABERLERİ

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR

7 Ağustos 2012
842 kez görüntülendi

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR
Alaplı  İlçe Kaymakamı Yıldıray Malğaç, şehit yakınları ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi.

Alaplı Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen iftar yemeğine Kaymakam Yıldıray Malğaç, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş , TSO Başkanı Rafet Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı , Emniyet Amiri İsmail Baş, daire amirleri,   yoksul aileler,gazi ve şahit aileleri ile Alaplı Müftülüğünden emekli olmuş din görevlileri katıldı.
 İftar yemeğine ev sahipliği yapan Kaymakam Yıldıray Malğaç, iftarın düzenlendiği salondaki bütün masaları gezerek, şehit aileleri ve gazileri ile yakından ilgilendi. İftar yemeğine katılan protokol üyeleri de farklı masalarda oturarak, şehit aileleri ve gazilerle birlikte iftarlarını açtılar.
Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Malğaç,  “ Her yıl Alaplı müftülüğümüzün vermiş olduğu iftar yemeğini genişleterek yoksul aileleri de iftara davet ettik. Davete katıldığınız için teşekkür ederim .Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu Ramazan ayında en azından bir iftar soframızı şehit yakınları ve gazilerimizle birlikte paylaşmak istedik. Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünlere gelmesinde, bayrağımızın dalgalanmasında canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimiz, sizlere çok şey borçluyuz. Çocuğunuzu, eşinizi, babanızı ve yakınlarınızı bu uğurda feda ettiniz. Bu nedenle onların fedakarlıkları hiçbir şeyle ölçülemez. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.


, ( )




ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz