ALAPLI HABERLERİ

ÖZCAN ULUPINAR ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

13 Eylül 2012
1.179 kez görüntülendi

ÖZCAN ULUPINAR ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Zonguldak  Valisi Erol Ayyıldız ile Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, şehit onbaşı Mücahit Coşkun’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Ayyıldız ile milletvekili Ulupınar, şehit Coşkun’un Alaplı ilçesine bağlı Çatak köyündeki evine giderek, baba Şeref Coşkun ve şehidin kayınvalidesi Yasemin Gürsel’e başsağlığı diledi.

Coşkun’un cenazesinin gönderilmesinin askeri savcının araştırması nedeniyle uzun sürdüğünü ifade eden Vali Ayyıldız, “Biz her türlü hazlığımızı yaptık. Herhangi bir şey olduğu takdirde aileye en kısa sürede haber vereceğiz. Yapacağımız bir şey varsa her an yapmaya hazırız” dedi.

Ziyarette, Vali Ayyıldız, şehit Mücahit Coşkun’un 10 aylık kızı Ayşe Coşkun’u kucağına alarak bir süre sevdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti MKYK Üyesi Emine Çift, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ve Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu,Gülüç Belde Belediye Başkan’ı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Ak Parti Alaplı İl Genel Meclis Üyeleri İl Genel Meclisi üyeleri Temel Uslu, Ali Coşkun,Ayhan Akman,  ile birlikte Afyonkarahisar’da meydana gelen ve 25 askerin şehit düştüğü patlamada şehit düşen  Alaplı İlçesi Çatak köyünde Mücahit Coşkun’un ailesini ziyaret ederek baş sağlığı dileğinde bulundu.

Vali Ayyıldız beraberindekilerle Şehit’in defnedileceği şehitliği denetleyerek görevlilerden bilgi aldı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da şehit ailesinin her türlü ihtiyacının giderildiğini ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi.Şehit Mücahit Coşkun’un Alaplı Çatak köyündeki evinin önünde Alaplı Kızılay Şubesinin kurduğu taziye çadırında taziyeler kabul edilirken gelenlere Çay ve Su ikram ediliyor.

Şehit Mücahit Coşkun’un kayınvalidesi Yasemin Gürsel Vali Erol Ayyıldız’dan şehit Mücahit Coşkun’un ne zaman teslim edileceğini sorması üzerine Vali Ayyıldız, ” Bizde sizin gibi bir an önce teslim edilmesini istiyoruz. Ama şu anda olayla ilgili savcılık incelemesi devam ediyor. En kısa sürede inşallah şehitlerimiz ailelerine teslim edilecektir” dedi.

Ziyarette, Vali Ayyıldız, şehit Mücahit Coşkun’un 10 aylık kızı Ayşe Coşkun’u kucağına alarak bir süre sevdi.

ALBUM ADI ÖZCAN ULUPINAR ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ, Fotograf Mustafa Kanca on 9/13/2012 (59 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


ÖZCAN ULUPINAR ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz